Po—Pá 08.00 — 18.00 So 09.00 — 12.00 Ne 09.00 — 11.00

Pohotovost So – Ne – svátky do 19.00

Čeština

Čeština

Polski
Hlavní strana BlogPřidali jsme nové vybavení

Přidali jsme nové vybavení

Broušení zubů hlodavců je velmi důležitá součást preventivní péče. Zanedbaný a přerostlý chrup může mít za následek hladovění a pokud si majitel „nevšimne“, že jeho mazlíček už několik dní odmítá potravu, může to mít fatální následky.

Abychom zefektivnili péči o naše nejmenší pacienty, pořídili jsme do svého vybavení nějaké nové kousky. Fixační stolek speciálně konstruovány pro péči o chrup hlodavců nám nyní umožňuje snadnou manipulaci, polohování a fixaci pacienta, takže jiný člen týmu, který dříve s fixací lékaři pomáhal může plnit jiné úkoly. I tyto drobnosti nám pomáhají zrychlovat péči o všechny naše pacienty.

 

Dalšími kousky jsou diamantový kotouč na řezání zubů a jeho bezpečnostní kryt, který chrání pacienta před poranění tkáně, do které se řezat nemá. Jedná se o skvělé nástroj, s jejichž pomocí dokážeme radikálně zkrátit průběh celého zákroku, tedy i dobu anestezie, což dramaticky snižuje rizika, která jsou s každou anestezií spojena.

 

Přestože vybavení naší kliniky je už nyní na velmi dobré úrovni, nespíme na vavřínech a stále hledáme způsoby, jak být ještě lepší.

Mějte přehled s abvetem

Novinky a informace onaší klinice rovnou do vašeho e-mailu

Objednejte se

Zavolejte nám na +420 604 957 560, nebo do formuláře vyplňte potřebné údaje a my vás budeme kontaktovat zpět v nejbližším možném termínu.

1. Majitel
2. Zvíře
3. Co Vás trápí

* Povinné informace

Další krok

Pohlaví:

Kastrace:

Zpět Další krok

Co Vás trápí:

Váš vzkaz

Zpět

Děkujeme Vám za odeslání.

Ozveme se Vám co nejdříve telefonicky a domluvíme se na vyhovujícím termínu a času návštěvy.

Online konzultace